HACKINTOSH MONTRÉAL & FRANCE


[size=12] Vous devez lire la charte et vous présenter avant de poster!
  La Charte du Forum  [size=12]
[size=12]  Présentation  [size=12]

Yosemite

Aller en bas

Yosemite

Message par gmvideo_ le Lun 24 Nov - 4:30

Hi, I installed on Gigabyte X58 - UD5 Yosemite .
Everything went well , except the sound
I tried several attempts , but I have not had any results .
The system is muted .
Can anyone help me out ?
avatar
gmvideo_

Messages : 21
Date d'inscription : 24/01/2014
Age : 52
Localisation : Italia

Voir le profil de l'utilisateur

Revenir en haut Aller en bas

Re: Yosemite

Message par chris1111 le Lun 24 Nov - 7:54

@gmvideo_ a écrit:Hi, I installed on Gigabyte X58 - UD5 Yosemite .
Everything went well , except the sound
I tried several attempts , but I have not had any results .
The system is muted .
Can anyone help me out ?

See here on this page , your kext is there and follow the exact same method for installing the kext ALC 892
https://www.hackintosh-montreal.com/t3456p15-yosemite-graphics-issue-clover
avatar
chris1111
Admin
Admin

Messages : 24447
Date d'inscription : 18/12/2012
Localisation : Laval. Québec Canada

Voir le profil de l'utilisateur http://hackintosh--montreal.forum-canada.com

Revenir en haut Aller en bas

Re: Yosemite

Message par gmvideo_ le Mar 25 Nov - 8:36

@chris1111 a écrit:
@gmvideo_ a écrit:Hi, I installed on Gigabyte X58 - UD5 Yosemite .
Everything went well , except the sound
I tried several attempts , but I have not had any results .
The system is muted .
Can anyone help me out ?

See here on this page , your kext is there and follow the exact same method for installing the kext ALC 892
https://www.hackintosh-montreal.com/t3456p15-yosemite-graphics-issue-clover

Thank you, but for me it did not work
avatar
gmvideo_

Messages : 21
Date d'inscription : 24/01/2014
Age : 52
Localisation : Italia

Voir le profil de l'utilisateur

Revenir en haut Aller en bas

Re: Yosemite

Message par chris1111 le Mar 25 Nov - 8:42

@gmvideo_ a écrit:
@chris1111 a écrit:
@gmvideo_ a écrit:Hi, I installed on Gigabyte X58 - UD5 Yosemite .
Everything went well , except the sound
I tried several attempts , but I have not had any results .
The system is muted .
Can anyone help me out ?

See here on this page , your kext is there and follow the exact same method for installing the kext ALC 892
https://www.hackintosh-montreal.com/t3456p15-yosemite-graphics-issue-clover

Thank you, but for me it did not work
Did you repaire permission AND REBUILD CACHE with kexwizard before rebooting ?
avatar
chris1111
Admin
Admin

Messages : 24447
Date d'inscription : 18/12/2012
Localisation : Laval. Québec Canada

Voir le profil de l'utilisateur http://hackintosh--montreal.forum-canada.com

Revenir en haut Aller en bas

Re: Yosemite

Message par Contenu sponsorisé


Contenu sponsorisé


Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum